Молитва за подяку господу богу

У більшості людей рано чи пізно виникає запитання: навіщо дякуємо Богові? Такі думки зазвичай блукають по головах невіруючих або оновлених громадян. Дійсно, як ти можеш з`єднати все, що відбувається в житті з міфічним духом, якого ніхто не бачив? Навіть якщо людина визнає існування "Вищий розум", Не потрібно йому дякувати. Зрештою, успішного підприємця або вимаганого фахівця "Зробив себе", Без стороннього втручання. Але Бог не допомагав, він посилає рак лише на дітей раннього віку і дає маніяк та чиновники героїчного здоров`я, щоб жити довше і катувати простих людей.

Серед віруючих та церковних церков, такі думки також ковзають. Основна проблема серед православних полягає в недостатньому знаннях Святого Письма. Який гріх приховувати, рідко хтось прочитає Біблію до кінця, бо є 78 книг! Зазвичай сил достатньо лише половини Старого Завіту, решта картини складається з обрізків того, що вони колись чули, бачили в кіно, прочитати в книгах.

Особливий інтерес представляє місця, де Авраам збирається пожертвувати Ісаака або як Лаван обманює Якова, використовуючи свою любов до Рейчелі і змушуючи його служити пастухом ще сім років. Та страти єгипетських? І винищення єврейських хлопців в Єгипті? Сучасне високотехнологічне суспільство, виховане на законах гуманізму, не розуміє, чому Бог у Старому Завіті такий злий. Або він спалює Содом і Гоморру, а потім знищує Вавилонську вежу, а потім наливає на землю воду Великого потопу...

Содом і Гоморра

Від відсутності знань і віри в душу сумніви приходять. Це дуже любить використовувати всілякі секти. Вони добре знають психологію людини, вільно працюють із фразами з Євангелія, плутають і стукають співрозмовника від колії, що спеціально викладається на зустрічах. Є навіть такі відчайдушні послідовники, які наважуються задати питання: "А ви Вірити в Бога?"

Сектори на полюванні

Отже, навіщо Бог повинен подякувати і чому? З якими словами потрібно це зробити? Давайте детально розглянемо ці та інші питання.

Злий Бог Старого Завіту

Один відомий професор теології на його лекції згадував вигнання Адам і Єва З раю саду. Один із наслідків використання горезвісного яблука, він назвав дурість. Дійсно, перші люди, скуштувавшись від дерева знань про добро і зла, втратили розум. В іншому випадку, як інакше можна пояснити їхню спробу сховатися від Бога? З тих пір минуло більше одного тисячоліття. З кожною новою епохом людина накопичує все більше досвіду, намагається відновити втрачену мудрість. Але ми ніколи не можемо досягти такого рівня розуміння механізмів світу, як Бог.

Вигнання з раю

Святі батьки пояснюють жорстокість Старого Завіту з реаліями того часу. Якщо подивитися на книгу з іншого кута, стає зрозуміло, що повінь, знищення цілих народів та інших людських неприємностей - це прояв любові Творця до Його творіння. З часу падіння Господь знав, що він врятує людство через Ісуса Христа. І для успішного втілення Бога Слово потребував найкращого представника людей.

Виховання євреїв

Язичництво, що переробили на землю того часу, вартий лише культ Молох з жертвами дітей. І тепер Господь веде євреїв на землю обіцяної. І там живі язичники. Корупція євреїв та зрада Бога є логічним результатом такого мікрорайону. Якщо ви згадуєте, що Мойсей ходить у пустелі. Як тільки він залишився на горі 40 днів, євреї негайно засліпили золоте теля і почали поклонятися йому. Тому Бог не мав іншого вибору, як винищити язичників, щоб зв’язок обраного народу з Господом не закінчувався протягом місяця.

Культ Молох

І весь напівзруйнований завіт просочений любов’ю Творця для свого народу. Він проводить їх через століття, з твердою рукою відрізати все надлишок, який може завдати шкоди. Як тільки Творець дав їм невелику перепочинок, євреї негайно зрадили Бога, потрапили в язичництво, в сатанізм та інші жахливі вчинки. Що стосується неймовірної турботи про людей, євреї не забували запропонувати молитви подяки до неба.

Результатом такої турботи стали апостоли, діви та святі - єдині люди, яким вдалося піднятися на бажаний рівень. Нагадує виховання чемпіонів з олімпійських апаратів: щоденні виснажливі тренування, значні фізичні навантаження, Спеціальна дієта. Є багато спортсменів, а чемпіони - меншість. Тому що не кожен може протистояти шаленим темпом гонки за медаллю.

Пресвята Діва

Новий Завіт - Нова сторінка

Як тільки втілення Спасителя стало можливим, Господь перестав уважно стежити за євреями, щільно обмежуючи свою діяльність. Тепер вся його увага була спрямована на реалізацію Божественного плану в житті. Ісус Христос, який почав проповідувати, говорить такі слова про Старий Завіт:

Не думайте, що я прийшов порушити закон чи пророки: я не прийшов зламатися, а виконати. Бо я справді кажу вам: це не займе небо і землю, жодної IoT чи ні, жодна особливість не пройде від закону" (Матвія 5: 17-18)

Порівнюючи заповіді Старого Завіту з тими, які дає Спаситель, ви можете побачити, що останні не скасовують першого, а лише виявляють їх глибокий сенс. Мойсея було надано декалог - суворий правила поведінки Для всього народу. Основне повідомлення заповідей - як протистояти гріху. Ісус Христос не встановлює закони поведінки у високогірній проповіді, але показує шлях до Царства Небесного.

Проповідь нагорная

Бог є любов

Людський розум не може зрозуміти Господа, це неможливо. Але хрещена батька Спасителя може спробувати зрозуміти. Цей крок знову доводить абсолютну любов творця для людства. Ми запрошуємо читача переглянути короткий уривок іноземного християнського фільму "Хатина", у що дуже Цитата з Євангелія добре показана:

Бо Бог любив світ, щоб він дав Сина свого єдиного народженого, щоб усі, хто вірить у нього, не вмирить, але мав вічне життя. Бо Бог не послав свого сина у світ, щоб судити про світ, а для того, щоб світ врятував через нього. Віруюча людина не подає до суду на нього, і невіруючий вже був засуджений, бо він не вірив в ім`я єдиного Сина Божого. Суд полягає в тому, що світло прийшло у світ; Але люди мають більше коханої темряви, ніж світло, бо їхні вчинки були злими; Для всіх, хто робить зло, ненавидить світло і не йде на світло, щоб його вчинки не переконували, бо вони злі, і акторська майстерність походить до світла, щоб його вчинки були очевидними, бо вони встановлені у Бога.

У., 10 -й., 3: 16–21

Еволюція або створення?

Будь -який гріх - це стіна між творінням і творцем. Ось чому сучасні люди не чують Творця і не бачать ознак його присутності у світі. Це породжує такі думки, що ми походили з приматів. Що після Смерть - це порожнеча, тому з життя вам потрібно "Візьміть усе". Ідея атеїзму, а також теорія походження життя від великого вибуху легко спростувати, просто подивіться на навколишній світ.

Мудрі закони фізики та механіки, різноманітні види рослин і тварин та домінування людини над природою не залишають сумнівів у тому, що світ створений. Для тих, хто заперечує цю думку, святі батьки пропонують собі відповісти на просте запитання: чому музиканти, художники чи філософи для людства? Оскільки еволюція - найкраща придатність тіла до середовище. Таке явище, як філософія, не вписується в ці поняття.

Навіщо дякувати Богу?

"Я зробив себе". "Де був твій Бог, коли я вмирав від голоду?" "Якщо воно існує, чому діти вмирають?" - Ці та інші питання постійно виникають серед войовничих і сумнівних атеїстів. Творець існує назовні Час і простір, На відміну від людей. Він знає, хто здатний до того, що і яке життя матиме певну людину. Будь -хто залишає сміливий світ у найкращий час. Тобто, якщо він залишиться жити, шлях до неба для нього може бути закритий через його жорстокість. Тому Бог бере його раніше, поки Він нічого не робив.

Ісус Христос

Фраза "Я зробив себе" неправильний. Тому що все, що людину йому дали Господь. Талант, здоров`я, підприємницька вена, можливість думати і відчути - все це - це дар Божий. За все, що має людину, добре підсумувати молитву подяки. Віруючі помітили цікаву тенденцію. Чим більше молитви подяки Богові та святих, тим щедріший Господь проливає людину. Тому вам потрібно вчитися з вірою і сподіватися прийняти все, що він посилає в житті. Тому що все це спрямоване на врятування душі.

Подяки молитви

Молитва за День Подяки за все добро:

Ми дякуємо тобі, Боже, про всі твої добрі вчинки від першого віку до сьогодення, в нас, у недостойному рабстві (імена), колишніх, їхні вейми, а не про автомобіль, про розкриті та одностайні, Навіть випадок колишнього та слова: коханий нами, хто любить нас швидше, а ваш син лише народжений дат - це хитрий, якщо ми гідні вашої любові до любові.

Нехай ваша мудрість з вашою мудрістю вдихає фортецю з ваших сил, і якщо принаймні чи неохоче з гріхом, пробачи і не струшуй, і збереже наш святого, і уявіть свій престол, сумлінно буде зрозуміло, і кінець гідний вашого людство; І пам’ятайте, Господи, закликаючи все своє ім’я по правді, пам’ятайте всі, благословення чи відставку до нас: усіх людей людини та кожної людини марно; Ми молимось до вас, Господи, дай нам доброго милосердя великої милосердя.

Молитва подяки за всі добрі вчинки:

Собор Святих ангела та Архангела, з усіма небесними силами, співає тери та дієслово: святий, святий Господь Саваоф, виконує небо і землю слави. Хосанна у Вишой, благословенні, хлопці в ім`я Господа, постава у Вишні. Збережіть мене, як і цар, щоб врятувати мене і освячувати, джерело освячення; Від вас вся істота зміцнюється, є Воїни пісні триси. Ви і недостойні, ми недостойні неприступні, жахливі всілякими, я жахнувся, молюсь: мій розум просвітлений, серце очищається, і дотепне, як це гідне можливого: святий, святий, Святий, святий Господь, завжди, зараз, і в`язниця та в`язниця в нескінченних повіках століть. Амінь.

Молитва подяки Господу Ісусу Христу:

Господи Ісус Христос - це наш Бог, Бог усього милосердя і щедрості, чия милосердя величезна, а людство - незмірне за кордоном! Ми, підпадаючи до вашої величі, зі страхом і трепетом, як, наприклад, недостойні рабів, подякуємо вам про заслуги, які нам надаються. Як панове, лорд і благодійник, ми хвалимо вас, хвалить, співає і дормер і, падаючи, ще раз дякую! Ваша невимовна милість смиренно молиться: як ви зараз прийняли наші молитви і виконали їх, так що в майбутньому давайте нам досягти успіху в любові до вас, ваших сусідів і у всіх чеснотах. І вам завжди доведеться подякувати нам і хвалити вас разом із вашим безнадійним батьком і всемогутнім, і добрим, і вашим непослідовним духом. Амінь.

Дякую за всі добрі вчинки Божі. Молитва святого Іоанна Кронштадта:

Бог! Що я принесу тобі, що я буду вдячний тобі за твою невпинну, найбільшу для мене та інших людей твоїй милосердя? Наразі, кожну мить, коли я пожвавлюю твій Святий Дух, кожну мить дихаю повітря, ти розлився, легкий, приємний, здоровий, зміцнюючий - я просвічений вашим радісним і життєздатним світлом - духовним і матеріальним; Я харчуюся духовною їжею сучасним та життям -вживання та пиття з тими ж святими таємницями вашого тіла та крові, їжі та солодкості пиття; Ви одягаєте мене з хорошим, красивим королівським халатом - самостійно та одягом самостійно, очистіть мої гріхи, зціляйте та очищають багато моїх гріховних пристрастей; Ви знімете моє духовне жорстоке поводження в силі величезної доброти, мудрості та своєї фортеці, ви виконаєте своїх святих - дух святині, благодать; Ви даєте мою правду, мир і радість, простір, силу, сміливість, мужність, фортецю та моє тіло дарують вашій душі з дорогоцінним здоров’ям;Ви навчаєте мої руки на міліції та мої частки зловживанням невидимими ворогами мого спасіння та блаженства, з ворогами святині та силами вашої слави, з духами гніву середнього царства; Ви коронуєте мої речі, щоб бути успіхами мого імені, про ваше ім’я ... дякую, я прославляю і благословляю все добро, батьківську, всемогутню силу, Бог, Спаситель, наш благодійник. Але він відомий по -своєму і з іншими людьми, ніби я схожий на людину, і вони знають вас, батька всіх, вашої доброти, вашої риболовлі, вашої мудрості та сили і прославлять вас, з батьком і Святий Дух зараз і назавжди і колись. Амінь.

Молитва за День подяки Господу Богу:

Я дякую тобі, Господи мій, за талант буття до мене, за народження мене в християнській вірі, за найсвятішу Діву Марію, Содататса про спасіння нашої родини, бо твої святі молилися за нас, бо Ангел опікуна, для публічного поклоніння, яке підтримує нас у вірі та чесноті США, для Святого Письма, для святих таїнств, і особливо вашого тіла та крові, для загадкових родючих втіхи, за надію прийняти Царство Небесне і назавжди благословення, які мені надаються.

Не потрібно звертатися до Творця в текстах, якщо з якихось причини це неможливо. Святі батьки кажуть, що достатньо сказати такі слова: "Слава Богу за все!" Спробуйте самі подивитися, як зміниться життя.

Статті на тему