Коли вони читають псалтер: особливості та правила читання

Псалтер - найсильніша зброя православного християнина. Згідно з легендою, демони бояться псалтиру, як вогонь. Книга складається з 151 псалму. Вони розділені на 20 кафізму, у кожній з яких три слави. Автор Псалтера - король Давид. Багато хто стверджує, яке слово "Псалтир", точніше, Як це правильно Змінити справи. Ми поговоримо про це нижче. Міністри Церкви вважають, що це не так важливо, як людина вимовляє це слово, головне - це те, що він розуміє його значення.

Що таке псалтир

Відповідь на поставлене запитання частково наведена вище. Як кажуть священики, Псалтер - це святе Писання в скороченні. Цей вираз дещо перебільшений, книга написана натхненням Святого Духа, що використовується в церковному поклонінні.

Як правильно прочитати псалтиру про здоров`я вдома

Звідки походило назва

Коли вони прочитають Псалтер, ми розкажемо вам трохи пізніше. Книга отримала свою назву з рядка музичний інструмент, на якому вони грали під час співу псалмів.

Чоловіча чи жіноча родина

Назва цієї унікальної книги може бути написана двома способами: Псалтер та Псалтер. Другий вважається застарілим і зараз використовується надзвичайно рідкісним. Деякі люди і навіть міцні публікації вважають, що це слово "Псалтир" жіночого роду. Вони мають рацію, але лише стосовно музичного інструменту. Книга короля Давида "Призначений" (Якщо я можу так сказати) чоловічий рід. Ось так потрібно слово "Псалтир", Якщо ми говоримо про колекцію псалмів.

Навіщо читати Псалтер

Цікаві факти

Коли вони читають Псалтер? Будьте терплячі, незабаром ми дійдемо до цього питання. Поки що поговоримо про цікаві моменти, пов’язані зі Старовою книгою:

  • У численних російських монастирях читається пильна псалтира. Це означає, що в читанні немає перерви, це цілодобово. Мешканці або мешканці монастиря мають свої години для читання псалмів. Змінюючи один одного, вони читають усі псалми протягом дня.
  • З півночі до трьох ранку - особливий час. Вважається, що небеса відкриті для молитви, але нечиста сила не дріть. Цей годинник є найнебезпечнішим, оскільки демони можуть бути особисто. Псалтер читає сцимони, ченці або ревні ченці. Новачки заборонені до його дії в цей часовий інтервал.
  • Миряни не рекомендують читати Псалтер після півночі. Для цього потрібно взяти благословення від сповідника.
Як читати псалтиру вдома

Чому читати

Навіщо читати Псалтер, коли є молитви та акатісти? Справа в тому, що вони є нашим зверненням до Бога, а Псалтер - це Його слово для нас. Читаючи цю книгу, людина приєднується до арки ангелів, що прославляє Бога. Він в тілі на землі, Дух - на небі, поруч із ними. Книга складається з молитов подяки, покаяння та вечері. Вона є помічником у боротьбі з нечистими духами. Досить читати Псалтер щодня, щоб уникнути численних спокус.

Ми читаємо вдома

Як читати псалтиру вдома? Це абсолютно просто. докладна інструкція перед вами:

  • Жінка прикриває голову хусткою, надягає спідницю. Чоловік залишається з розкритою головою, штанами та сорочкою.
  • Лампа або свічка запалюється перед значками.
  • Через перетин три рази християнин починає читати Псалтиру.
  • Після кожної слави вам потрібно перетнути та перерахувати імена своїх живих родичів, померлих, а також православних друзів та знайомих.
  • В кінці читання потрібно подякувати Господу і закрити книгу.
Як правильно читати Псалтер

Для кого ти не можеш читати

Як читати псалтиру вдома про здоров`я та відпочинок, описано вище. Зауважте, що ви не можете згадати всіх родичів та знайомих. Такі категорії людей виключаються:

  • Невдовзі та самогубство.
  • Екстрасенси, маги, езотерика.
  • Розгублений.
  • Войовничі атеїсти.

Про здоров`я

Коли Псалтер читає звичайних людей? Бажано, щоб благочестивий християнин читав один кафізм щодня. Перша і третя слава читається, видалення для здоров`я родичів, друзів, знайомих та близьких. Це робиться так:

  • Після першої слави вони кажуть три рази: "Халлелуя! Халлелуя! Халлелуя! Слава тобі, Боже!". Після цього перераховані імена всіх хрещених родичів.
  • Така ж ситуація з третьою славою. Тільки є перелік хрещених друзів, знайомих, благодійників, тих, хто колись допомагав читачеві.
Коли вони читають Псалтер

Про спокою

Загиблий справді потребує молитви. Життя може самостійно молитися за себе, мертві позбавлені такої можливості. Вони можуть сподіватися лише на молитви тих, хто залишився на землі. Коли вони читають Псалтер для мертвих:

  • Перша ніч після смерті.
  • Протягом 40 днів, поки померлий новий.
  • Кожен день для всіх мертвих родичів, друзів та знайомих (хрещується).

Як читати в першу ніч

Були випадки, коли мертвих не дали моргу. Вони залишилися вдома. Поруч з ними вони читають Псалтер всю ніч. Тепер часи змінилися, родичі зайняті похоронними справами, мертвий чоловік знаходиться в морзі, а Псалтер забутий про читання.

Даючи тіло померлого відносно моргу, православна особа зобов’язана читати Псалтер заочно. Вам потрібно повністю прочитати книгу протягом ночі. Звичайно, померлий повинен бути хрещеною людиною, яка протягом свого життя не захоплюється магією, езотеричними, єретичними вченнями.

Чи можна прочитати сидячі псалтиру

Кафізм № 17

Протягом 40 днів після смерті родича християни прочитали на ньому 17 -ту Катісму. Це дуже довго, але вам потрібно повністю прочитати. Це легко, займає 20 хвилин у часі. Щоб читачеві полегшити навігацію, дайте підказку. Це Псалом 118, один з найдовших.

Щоденне вшанування

Когда,. Родичі, друзі, знайомі, благодійники - всі, хто був хрещений у православ`я, поважали вчення Господа та Його Церкви.

Молитви перед читанням

Коли вони прочитали Псалтер, ми з’ясували. Перш ніж перейти до цієї дії, необхідно підняти молитви до Бога. Їх тексти наведені нижче. Молитви пропонуються без спотворення певних слів, тому вони можуть здатися важкими. Однак саме так їх вимовляють міністри Церкви.

Молитви перед читанням псалтиру

Молитви Святого Отця, думка Ісуса Христа, нашого більшого, помилуй нас. Амінь.

Слава тобі, наша більша, слава тобі.

Нестерпний цар, утішник, Дух Істіни, а також виконує ціле і все, балаканина добра і життя до ведучого, приходять і прищеплювали в нас, і очищають нас від усіх квадратів і врятуйте, добробут , душі.

Святий Святий хрещений, Святий Бірдлі, помилуйся США (три рази)

Слава Батько і Син і Свята душа, а тепер і в віруваннях століть. Амінь.

Найсвятіша Триніта, помилуй нас, Боже, щоб очистити гріх, Господи, пробачити беззаконня, святого, відвіданий і зцілений, неможливий, і твій фургон.

Бог, Мати Милосердя.(Три рази)

Слава Батько і Син і Свята душа, а тепер і в віруваннях століть. Амінь.

Наші, а також, якщо він був на небі! Нехай твій і твоє, нехай прийде ваше царство, нехай ваше добро, ніби на небі і на землі. Наша юрисдикція дає нам зараз, і ми залишаємося до нас, і ми залишаємо на своїй потребі це зробити; І не вводить нас у спокусу, але радує нас від Лукаваго.

Троперрі:

Помилайте нас, Боже, помилуй нас, всю відповідь, неспокійно, цю молитву за Господа. Помилуй нас.

Слава Батько і Син і Свята душа.

Чесно від вашого пророцтва, Бога, Тріумфу, Церебральний показує, Ангели, що молитви, Христос, у світі, дають нашу засоби для існування. Халлеуджа!

А зараз і в стравах і в переконаннях століть. Амінь.

Є багато багатьох моїх багатьох, Матері Божої, гріхи, для вас, для вас, чистого, спасіння тремтіння, відвідування моєї душі та молитви вашого Сина і Бога, щоб дати решті людей, більше Благословенний, один.

Господи помилуй(40 разів). І лук.

Молитва Святого життя -ВІДПОВІДНА ТРІТИЧНА

Всемогутній, який більше і вчинки всього світу, поспішайте і вказівки мого Sourtz, починають з Разума і закінчують дітей добрим бога книг, я також буду однаково, і тепер Я хочу цього, і тепер я хочу, щоб це було словесно усно Будьте готові до створення непослідовних вчинків, я також стану добрим і словесним. Так, до дубів Глі Просвітни. А тепер, Господи, благословення, так, вагався від Серца, і я буду використовувати свою мову, словесний.

Приходь, поклоняйся королю Поклонитися.(Лук)

Приходь, поклоняйся і падайте Христа, царювання Поклонитися.(Лук)

Отримати, поклонятися і падати самим Христом, Царем і Богом Домашній.(Лук)

Молитви після читання

Коли вони читають Псалтер, не забудьте подякувати Богові після цього. Молитовні тексти виглядають так:

Це не так, щоб вібрувати примхи молі, Мати Божою, Ложу і жалюгідний і Матер Бога. Чесний херуваб і найсолодший Серафім без порівняння, без смерті бога слова, яке було гнучким.

Слава Батько і Син і Свята душа, а тепер і в віруваннях століть. Амінь.

Бог, Мати Милосердя.(Три рази)

Молитви Святого Отця, думка Ісуса Христа, нашого більшого, помилуй нас. Амінь.

Іди до Ісуса Христа, Сина Божого, молитви Матері Твоїй Матері, Силік Чесного і життя -Грус -хрест, і Святий дурницьких сил смачного, і я помиляюся, і я маю Милосердя, і всі святого людського -злом, Амін.

Чи можна прочитати сидячі псалтиру

Деякі особливо ревні віруючі засуджують тих, хто читає цю священну книгу, що сидить. Однак з цього питання немає суворих правил. Псалтер дозволяється читати сидіння. Будь -який священик розповість вам про це. У монастирях, слухаючись читати пильний псалтир, мешканці сидять перед іконами. Прочитайте цю книгу в цій позиції та панів. Вони моляться до Бога і не думають, що вони не поводиться досить з повагою.

Щоб переконатися в цьому, достатньо відвідати послугу. Коли вони читають Псалтер, люди сидять на стільцях і магазинах, що стоять у храмі.

Де вони читають Псалтер

Як читати Псалтер у церкві

Чи дозволять миряни, перш ніж прочитати псалтер у храмі? Так, але лише з благословенням священика чи ігумену, залежно від місця розташування людини. Якщо мирянин знаходиться в звичайній церкві, то священик може благословити його, а в монастирі - гегумен.

Незалежне читання Псалтера в храмі неприйнятне. Для цього є вівтарі, новачки, ченці та ченці.

часті питання

Ставши членом Церкви Христа, неофіти з нетерпінням поглинають інформацію, пов’язану з нею. Вони задають наївні запитання, намагаючись стати православним християнином і заглибитися в церковне життя. В Цей підрозділ Ми дамо найбільш поширені Запитання:

  • Чи можна прочитати псалтиру російською мовою? Священик Володимир (Шляков) каже, що в російському перекладі він читається лише для того, щоб зрозуміти значення того, що було написано. Потрібно молитися церковною слов`янською мовою.
  • Що робити, якщо ви не розумієте, що написано? Як читати Псалтер, якщо бажання цього зникне? Ієромонк Вікторін радить читати книгу з перекладом на російську мову. Тож значення того, що було написано, буде зрозуміло, простіше тоді перейти на церковну мову. Додаємо, що похилого віку священики рекомендують не кидати читання псалти в церковну слов`янську мову, коли її значення є незрозумілим. Якщо людина чогось не розуміє, але каже, демони все -таки тікають від нього. Вони добре знають, що було написано без перекладу (відповідно до вчення священиків).
  • Де можна придбати псалтиру? У будь -якому церковному магазині.
  • Чи можна слухати псалтиру, якщо ні Можливості читання? Так, це не заборонено в деяких випадках, наприклад, якщо мова йде про серйозно болючу, виснажену людину.

Висновок

Тепер у нас є уявлення про книгу, яку колись написав король Давид. У статті детально розповідається, коли вони читають Псалтер. Ми вказали, кого можна і не можна згадати під час читання, познайомили вас із підготуватися до процесу. Ви дізналися, де прочитали Псалтер, які псалми потрібно вимовляти в тій чи іншій справі. Якщо ви вирішили придбати та вивчити цю книгу, щоб звернутися до Бога з нею, ви повинні зрозуміти головне - не так важливо, сидячи чи стоячи, ви прочитаєте псалми. Набагато важливіше, щоб ви це зробили за командою своєї душі.

Статті на тему