Сильні молитви від чаклунів і злих людей

Які існують молитви від чаклунів? Як їх потрібно читати? Відповіді на ці та інші питання ви знайдете в статті. Ким-небудь наслана псування або лихе око - це ні що інше, як злісне дію заздрісників і недоброзичливців. Ворожа чаклунська сила може бути знищена за допомогою молитовного слова. Всевишній і його Угодники оберігають нашу душу грішну, прощаючи всі помилки. Деякі вельми дієві молитви від чаклунів розглянемо нижче.

Миттєва захист

Багато хто бажає знати, які є від чаклунів молитви. Ви відчули на собі чужий негатив? Відвідайте Православну Церкву, іконам Ісуса Христа, чудотворця Миколая і праведної Матрони Московської поставте 3 свічки. Якщо вам відомо ім`я злого людини, не відправляйте йому міць чаклунську. Просто про його Здоров`я подайте звичайну записочку, промовивши про себе ці рядки: "Ворогові здоров`я бажаю, а не згасання. Амінь."

Купіть ще 12 свічок, зазначені вище ікони, наберіть води Святої і повертайтеся додому. Далі сядьте за стіл в будь-який зручний для Вас час і запаліть свічки. Поруч розмістіть склянку зі святою водою та ікони. Подумки уявіть собі злого незнайомого чаклуна, як би обриваючи його мережі сатанинські.

Те ж саме стосується і ворога, якого ви відмінно знаєте. Не потрібно йому слати прокляття. Краще той час же вибачте його, тоді і Всевишній помилує вас. Після кілька разів прочитайте таке моління:

"Господи Христе Ісусе, Сину Божий. Пощади чаклунів і моїх ворогів, скорботними болями не карай їх. Захисти мене від жахливих слів, тих, що проговорюються устами. Від злих людей мене збережи, допоможи від горя оговтатися. Моїх дітей від них захисти. Твоя воля на це нехай буде. Амінь."

Потім задуйте свічки, викиньте Недогарки, перехрестилася і випийте святу воду. Це моління неодноразово допомагало тим, хто намагався, звертаючись до Творця, уберегти себе від магічних чар злісних людей.

Псування

Багато людей запитують, які існують молитви від чаклунів. З`ясуємо, що таке псування. На відміну від пристріту, вона є цілеспрямованим негативним впливом. Недруг в цьому випадку бажає нашкодити реально. Знімати порчу потрібно обов`язково, інакше вона здоров`ю може нашкодити серйозно. Для цього можуть застосовуватися найрізноманітніші метод.

Молитви від чаклунів

Молитва від псування оберігає людину від якого завгодно, навіть найпотужнішого негативу, посланого магом-професіоналом. Зазвичай до неї прагнуть спочатку вдатися ті, хто запідозрив, що всі невдачі в житті пов`язані з чиєюсь заздрістю, вберегтися від якої не вийшло.

Звертатися з молінням можна до різних святих. При цьому необхідно щиро вірити, що сили вищі знищать негатив і відновлять енергетичний баланс. Як додаткову молитву при знятті псування рекомендується промовляти "Отче наш".

Відвести порчу і чаклунські чари можна, читаючи особливі молитви від відьом і чаклунів. Їх існує величезна кількість. Тому можна застосовувати у вигляді захисту від негативу будь-яку з них. Важливо лише її слова промовляти з щирою вірою в душі.

Звичайно ж, найбільш дієві молитви від магії, прочитані в храмі. Але істинно віруючим людям вони допоможуть, якщо їх прочитати і вдома.

Правила читання молінь

Як необхідно читати молитву проти чаклунів? Для того щоб вона була дієвою, потрібно правильно налаштуватися. У момент звернення до Святого або творця не можна думати про що-небудь іншому, потрібно на промовляються словах зосередитися гранично.

Сильні молитви

Важлива непідробна віра в душі, так як найбільш Малі сумніви роблять моління марним. Бог чує прохання лише щиро віруючих людей. Під час молитви свічки запалювати необов`язково, але при цьому потрібно пам`ятати, що вони дозволяють правильно налаштуватися і створити особливу атмосферу.

Потужна молитва, спрямована на зняття порчі, може також застосовуватися для захисту від негативу. Віруюча людина може не боятися наведення псування, якщо він вивчить пару молитов і буде їх промовляти безперестанку. Для самої людини такі моління нешкідливі на відміну від чарівних обрядів для усунення псування, які "обратку" мають завжди. Також слід пам`ятати, що синхронно застосовувати чорнокнижні ритуали і молитви не можна. Таке поєднання лише посилить наведену порчу і принесе шкоду.

Як читати "Отче наш"?

Молитва від чаклунства

Вельми дієвою молитвою від злих чаклунів вважається моління "Отче наш". Наведена псування різноманітна, тому молитву зазвичай підбирають індивідуально. Але всім відоме моління "Отче наш" універсально.

Проговорите його пару раз на самоті, і воно вам принесе реальне полегшення, так як слова Його відштовхують негатив. При сильному пристріті і справжньої псування читайте його ввечері і вранці протягом 40 днів.

Іншими відомими молитвами, застосовуваними від псування, є такі:

  • молитва Хресту Животворящому;
  • 90 псалом "Живий у допомозі Вишнього";
  • моління праведному Кипріяну.

Молитва До Ісуса Христа

Які молитви від чаклунів сильні? Дуже потужними моліннями є відозви до Христа. Саме він своєю кров`ю спокутував гріхи всіх, хто живе на Землі, тому Ісус завжди допомагає стражденним і тим, хто просить. Особливо результативними вважаються псалми, в яких є звернення до Божої Матері та Ісуса Христа. Слова одного з молінь звучать так:

"Господи Великодушний і милостивий Христос Ісус, Сину Божий. Допоможи мені, рабу Божому (своє ім`я), очиститися від важкої і злісної заздрості ворогів і недругів, не занури мене в сумні і скорботні дні. Щиро вірую в тебе всією душею і зі святістю в серці. Молю Тебе старанно, Господи, про прощення всіх гріхів моїх земних. Каюсь я, раб Божий (своє ім`я), в здійснюваних мною справах порочних і відвідують мене помислах гріховних, коли я про православну віру забуваю. Прости мене, раба Божого (своє ім`я), Господи, за гріхи такі, та хай не буде за це сильного покарання. На моїх недругів, нашкодити прагнуть мені, також не прогнівайся, а заздрість їх нехай їм і повернеться. Амінь."

Молитися необхідно дуже старанно. Чим частіше ви це робити будете, тим швидше позбудетеся від негативної програми.

Усунення впливу чорної магії

Молитва від чаклунів і злих людей

Які ще є молитви від чаклунів і злих людей? Розглянемо моління, що дозволяє ліквідувати згубний вплив магії чорної. Для того щоб його дію посилити, читайте його в особливій обстановці. Крім того, таким ритуалом можна створити захисний надійний бар`єр проти негативу, який навіть найпотужніша псування пробити не зможе. Звучить воно наступним чином:

"Всемилостивий Христос Ісус, Божий синові і Пресвята Богородиця, а також всі святі престоли, всі архангели і ангели, всі Серафими і херувими. Я, раб Божий (своє ім`я), низько вклоняюся всім вам. Прошу вибачення у всіх гріхах земних, мимовільних або вільних. Господи Всевишній, каяття моє прийми і відпусти всі гріхи мої, невідомі і ведені. Сповідаюся тобі і прошу для своєї душі очищення. Визволи мене, Господи, від чорного ока лихого людини, від його слів недобрих. Прошу для себе допомоги і на всі небесні сили сподіваюся. Амінь."

Моління-змова на колодязь

Кака захиститися від чаклунів і злих людей

Ведовство пропонує технології захисту від чародійства, що базуються на застосуванні заговореної води. Можна за допомогою молитви заговорити і колодязь. Люди, що беруть з нього воду, зможуть на належному рівні підтримувати захист від негативного впливу. У колодязі освятити воду можна таким молінням:

"Всесильний Господи Боже, світів Вседержитель, що втілює і творить, славний своєю мудрістю і справедливістю, який представив воду роду людському для насичення і дає життя всьому земному. Почуй, Владико, моє благання, даруй цілющу і святу воду на цьому місці, солодку і смачну, неушкоджену і придатну. А я, раб Божий (своє ім`я), буду прославляти Тебе скрізь і завжди в миру. Амінь."

Короткі та ефективні моління

Молитва проти злих людей

Є й короткі огороджувальні молитви, які в нинішньому світі дуже популярні. Так, перед виходом з дому для захисту від псування скажіть наступні слова:

"Господь мій, Христе Ісусе, Син Божий, до тебе звертаюся я, раб Божий (своє ім`я). У світі захисти мене від випадкових злих слів і поглядів, від заздрості недругів збережи мене. Амінь."

Якщо ви бажаєте на серйозних переговорах уберегтися від негативу, проговорите моління, спрямоване до Цариці Небесної:

"Звертаюся я, раб Божий (своє ім`я), до тебе, Пречиста Богородиця. Допоможи мені домовитися вдало, щоб послана чужа воля не нашкодила мені, і не зронив я слова непотрібного. Амінь."

Перед яким завгодно починанням скажіть молитву, адресовану Ісусу Христу:

"Я, Раб Божий (своє ім`я), звертаюся до Господа мого, Ісуса Христа, Божого Сина і прошу пробачити мені всі невідомі і ведені гріхи. Господи, благослови мене на починання благе і захисти від промаху випадкового і недруга злого. Хай буде так. Амінь."

Статті на тему